Preskoči na vsebino

Naročite se za 10% popust.

Pošiljamo v vse države EU. BREZPLAČNA dostava Slovenija.

Lorella Flego: My lovely bag handbags - Part 3

Lorella Flego: My lovely bag torbice - 3. del


Prispevek na: glitter.si in na: lorellaflego.com
No, ta članek sem si res zaželela, ker so te torbice top stvar in sem o njih že pisala. Ne samo dizajn, ki je res super, temveč tudi kakovsot materiala, barve in različne velikosti, dejansko za vsako žensko. My lovely bag je znamka, ki jo zdaj najdete tudi pri nas in prepričana sem, da vas ne bo razočarala. Naročite jih lahko preko spleta, dobite jih v čudoviti škatli in na podlagi osebnega okusa in želja bi lahko dodala, da ima prav vsaka izmed nas svojo My lovely bag.  Torbice prihajajo iz Bosne in za seboj imajo res neverjetno zgodbo prikupnih žensk, ki jih vodi oblikovalka Marija Perić iz Tomislavgrada.

 

Danes nosim dva modela, enega nekoliko bolj damskega, ki sem vam ga že predstavila tukaj, in enega večjega, idealnega za vikend oddih ali za takrat, ko imate s sabo stvari za telovadbo, otroka ali kaj podobnega. Če je zunanji del atraktiven, verjemite, da so te torbice zelo lepe tudi v svoji notranjosti. V zadnjih letih je postala strast do torbic kar divja stvar. Torbe so vedno bolj predmet poželenja. Zakaj jih imamo tako radi? Zakaj ne moremo brez njih? Torba je naša najzvestejša prijateljica. Pozna našo zgodovino. Vedno nas spremlja in vsebuje vse pomembne predmete, ki jih radi nosimo s seboj. Je posoda naše identitete, ki nas brani pred tesnobo, nam omogoča potrditev predstave, ki jo imamo o sebi, in nam pomaga doseči konvergenco med samopodobo, željami in pričakovanji drugih. Včasih je torba tudi tekmovalno sporočilo, poslano drugim ženskam, kot pripoveduje Elif Shafak v Treh Evinih hčerah:

 

Razkazovale so dizajnerske torbice kot trofeje iz oddaljenih bitk

Nikoli mi ni odveč pisati o torbicah, saj gre za predmete, ki imajo številne naloge: so posoda našega jaza, definirajo našo identiteto, kompenzirajo razdaljo med resničnim jazom in idealnim jazom, imajo simbolni pomen, ki nam omogoča izražanje različnih jazov preprosto z menjavo modelov, sprožijo seksualna in včasih tekmovalna sporočila, nas pomirjajo s prikazom naše stabilnosti. Ko vedno nosimo isto torbo in morda dodajamo ali odvzemamo nekaj predmetov iz nje glede na različne trenutke dneva, izražamo potrebo po predmetu, ki nas pomirja in kaže našo skladnost. V tem primeru je torba kot tolažilno materinsko telo in filtrira naš strah pred kršitvijo pravil in izgubo poti. Se vam zdi, da na tem področju psihologija pretirava? Ne bi rekla. Zase lahko rečem, da je torbica podaljšek mojega Jaza in dejstvo, da jih težko menjam, odraža prav mojo intimno željo po stabilnosti in varnosti.

Če so vam torbice My lovely bag všeč, z veseljem pustim kodo za popust Lorella, za 15 % popust na vse modele. Vse torbice najdete na www.lovelylux.si.


Nazaj na blog