Preskoči na vsebino

Naročite se za 10% popust.

Pošiljamo v vse države EU. BREZPLAČNA dostava Slovenija.

Lorella Flego: My lovely bag handbags - Part 6

Lorella Flego: My lovely bag torbice - 6. del

Članek na: glitter.si in na: lorellaflego.com

Čeprav se v tem trenutku ne zdi, da je pomlad ravno za vogalom, bo v resnici zelo kmalu prinesla številne nove trende. Med temi je eden, ki se kar ponavlja in ga občudujem povsod, na Instagram profilih vplivnežev in modnih brveh, tudi med poulično modo. In če temu še dodamo še, da je velika noč skoraj pred vrati, potem je jasno, da nam bodo ponovno delali družb pasteli. Mentol zelena, nebeško modra, pudrasto roza, svetlo rumena, lila, koralna so povsod. Škoda, da jih nositi s stilom ni tako preprosto kot je denimo odviti in požreti čokoladno jajce. Jaz to naredim v hipu in hop, jajca ni več. 🙂

Pastelne barve ostajajo torej trend in še vedno je tako, da jih lahko plastimo. Seveda je tukaj tudi opcija, da jih razbijemo z belo ali črno in takoj ublažimo učinek “velikonočnega jajca” ter ustvarimo neverjetno šik videz. Črna se odlično poda k vsem pastelnim barvam, od mentol zelene do bledo rožnate, lahko pa se osredotočimo tudi na temno modro, idealno s pudrasto in svetlo rumeno. Letos bodo z nami tudi kostimi v pastelnih tonih in pa svetle jeans hlače, kot v mojem primeru. Če se odločimo za pastelni videz, pa je kar dobro, da dodamo dodatke v isti ali podobni barvi.

Kot veste že nekaj mesecev uspešno sodelujem z znamko My Lovely Bag če so bile zimske torbice zelo klasične in šik (ot temno rjave do bež in mimo črne barve), je pastelna kolekcija veliko bolj razigrana in vsebuje tudi druge barve, med katerimi sta bledo roza in svetlo modra. Sama sem izbrala prav svetlo modro, saj je odlična zraven kavbojk in to mi je všeč, ker prav s pomočjo tovrstne torbice lahko ustvarim primeren videz za vsak dan. Mešanje barv pa je ključni trend te pomladi. Nošenje različnih pastelnih barv je prijetno in modno: odločimo se za največ 3 odtenke, ki naj bodo uravnovešeni med oblačili in dodatki. Tudi enobarvne kombinacije so super, vse je odvisno od vaših želja in okusa.


Nazaj na blog