Preskoči na vsebino

Naročite se za 10% popust.

Pošiljamo v vse države EU. BREZPLAČNA dostava Slovenija.

Lorella Flego

Lorella Flego: My lovely bag torbice sedaj tudi pri nas!

Prispevek na: glitter.si in na: lorellaflego.com
Nekaj drži kot pribito: torbice so podaljšanje naše osebnosti. In pika. Že za Sigmunda Freuda je bila torba veliko več kot zgolj modni dodatek. Oče psihoanalize je v njeni votli obliki, s funkcijo sprejemanja ali obkrožanja nečesa, videl simbolično predstavitev ženskih spolnih organov in materine maternice; torej razširitev ženske spolnosti v širšem smislu. V njej je shranjen majhen, a pomemben del našega življenja , zato vsaka torbica veliko pove o njeni lastnici: starost, okuse, navade, slabosti, vrline. Poleg metafizičnega ozadja pa ne preseneča, da je ženska torbica še danes najbolj zaželen pripomoček na svetu. Torej si lahko le mislite, kako sem bila srečna, ko sem odkrila novo znamko, ki je zdaj prisotna tudi v Sloveniji. My lovely bag prihajajo iz Bosne in za seboj imajo res neverjetno zgodbo prikupnih žensk, ki jih vodi oblikovalka Marija Perić iz Tomislavgrada.

Marija pravi, da si je poleg službe želela privoščiti nekaj novega, bolj zahtevnega in povezanega z modo, z izdelovanjem torbic pa je začela ljubiteljsko. Ko so si te torbice zaželele tudi njene prijateljice, se je porodila ideja, da bi se lahko preizkusila tudi sama pri oblikovanju torbic, ne le zase, temveč tudi za druge. V naslednjih nekaj mesecih je izdelala več modelov in si jih drznila predstaviti na družbenih omrežjih. Prvi odzivi in ​​komentarji so bili zelo pozitivni, presegli vsa nejna pričakovanja, zato je nadaljevala v polnem vetru. Rezultat so zelo barvite, bogate in preprosto lepe kolekcije, ki vsebujejo torbice za vse priložnosti: majhne za večer, srednje za čez dan, poslovne za PC in tudi potovalne za takrat, ko kam odidemo za vikend. Ker sem si jih ogledala od blizu, vam povem, da so res odlično narejene: notri je žep, vse je podloženo, ročaji so zelo originalni in v kolikor se kje nahajajo bleščice so zaščitene tako, da ne morejo izpadati. Torbica je narejena iz eko usnja visoke kakovosti, zato nima neprijetnega vonja in je res pravi modni dodatek za sodobno žensko.

Na tednu mode v Milanu
Na tednu mode v Milanu
Na tednu mode v Milanu
Na tednu mode v Milanu

Ko sem izvedela za ceno, sem bila še tolko bolj presenečena. Mislim, da so te torbice odlično ravnovesje med kvaliteto in dostopnostjo, povrh vsega so izdelane blizu nas, kar se mi zdi super. My lovely bag je v resnici majhna manufaktura ročno izdelanih ženskih torbic iz najkakovostnejšega eko usnja, z unikatnim dizajnom, ki bo prispeval k preobrazbi še tako preprostega outfita v edinstven stajling ženske, ki jo nosi. Njihovo poslanstvo je, da z majhnim dodatkom pomagajo narediti velik in osupljiv vtis. Kajti prvi vtis je, kot veste, tisti, ki ga nikoli ne pozabimo.


Nazaj na blog