Preskoči na vsebino

Naročite se za 10% popust.

Pošiljamo v vse države EU. BREZPLAČNA dostava Slovenija.

Lorella Flego: My lovely bag handbags - Part 5

Lorella Flego: My lovely bag torbice – 5. del

Članek na: glitter.si in na: lorellaflego.com

Drage bralke in čudovite ženske,

ta vikend me je čakal zasnežen gozd, tako miren in tih, da je prav jemal sapo. Hoja je postala utrujajoča in zahtevna, povsod stopinje živali, od lisic do srn in tisti neverjetno lep občutek skritega življenja, ki je povsod okoli tebe, a ga ne vidiš. Zdi se mi, da v takih okoliščinah postajajo moje antene vse bolj občutljive in pozorne, pa tudi življenje dobi drugačno dimenzijo. Bistvo je očem skrito, kajne? Uživam, zelo, z mirom v duši.

Želim vam čaroben začetek tedna in naj se zgodijo lepe stvari.

Za stajling dneva sem izbrala svetle tone in zelo udobno kombinacijo. Širše hlače s pasom in drapirano bluzo s prosojnimi rokavi. Kos za posebne priložnosti ali za takrat, ko si želim biti nekoliko bolj elegantna. Všeč mi je, kako deluje celota: preprosto, a hkrati šik. Družbo mi ponovno dela torba My Lovely Bag, ta odtenek rjave je prav za povsod in tako noro zimski, res mi je všeč, kako deluje takrat, ko iščem nove kombinacije.

Moj stajling je sledeč: hlače in bluza Rihoas (pred kratkim sem odkrila to znamko in priznam, da sem res navdušena; če se vam ljubi, poglejte stran, tukaj imate tudi kodo za nakup in 15 % popust: LOFLEGO), torbica My Lovely Bag, čevlji Guess, nakit JCrew, pas Ralph Lauren.


Nazaj na blog